Badea Implant Clinic 

Este un centru ultra-modern de implantologie dentara situat în Cluj-Napoca, Romania. Suntem o clinica de familie, specializati in Implantologie si Protetica pe Implante dentare, majoritatea tratamentelor fiind efectuate in domeniul Implantelor dentare, astfel va putem garanta acess la o gama variata  de solutii terapeutice la un pret cinstit.

Oferim un tratament minim-invaziv, fara durere, cu utilizarea de echipamente de ghidare pentru chirurgia digitala, cu solutii suplimentare pentru pacientii anxiosi. Echipa noastra face parte din multe studii de cercetare, asigurandu-ne ca putem garanta accesul pacientilor la cele mai noi si cele mai avansate tratamente in domeniul Implantologiei Dentare.

Echipa

Dr. Badea Alexandru
Medic specialist Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala, Doctor in Stiinte Medicale si Sef de lucrari in cadrul catedrei de Anatomie si Embriologie Umana , U.M.F “Iuliu Hatieganu ” , Cluj-Napoca.

Este membru al Societatii Europene de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala, participa la numeroase congrese de specialitate si stagii de pregatire in Germania , Elvetia si Anglia. In cadrul practicii medicale pune un accent deosebit in cercetare publicand numeroase articole in reviste de specialitate.

Dr. Badea Iulia
Absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca. Este Sef de Lucrari in cadrul catedrei de Preventie in Medicina Dentara, UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, Doctor in stiinte medicale, domeniul Medicina Dentara.

Este membru al European Association of Dental Public Health (EADPH) si participa la numeroase congrese de specialitate internationale si stagii de pregatire in Germania. Acorda un interes deosebit cercetarii stiintifice, rezultatele activitatii de cercetare fiind publicate sub forma articolelor originale in cadrul revistelor de specialitate nationale si internationale.

Detalii suplimentare
Specilitati/Domenii medicale
  • Chirurgie dento-alveolara
  • Chirurgie orala si maxilo-faciala
  • Chirurgie stomatologica si maxilofaciala
  • Stomatologie

Locație

Cluj-Napoca, Romania, Calea Florești, Nr.1/106