Ideea New You Day Spa a început acum 6 ani în orasul Key West, care se află pe insula cu acelaşi nume împărţind Oceanul Atlantic şi Golful Mexic.  Pe masură ce am început să călătorim în jurul lumii, în acel moment lucram pe cele mai mari vase de croazieră, ideea a crescut şi a câştigat formă aşa cum o vedem astăzi, New You day spa.

Conceptul a fost acela de a oferi consultaţii gratuite clienţilor noştri pentru a inţelege mai bine problemele lor, dar şi pentru a le oferi un tratament excelent care să se plieze şi să ajute exact nevoile lor. 

Suntem mândri că putem oferi garanţia satisfacţiei oaspeţilor noştri oferind serviciile noastre de calitate. 

Lucrând pe cele mai mari vase de croazieră, am câştigat o mare experienţă în industria frumuseţii şi a medicinei estetice.  Experienţa noastră suplimentară a venit de la cursuri intense din Londra şi Miami. Acolo am lucrat cu tehnologii de ultimă generaţie din industria beauty şi medicina estetică.

Cel mai interesant lucru din cei 6 ani călătoriţi în jurul lumii este faptul că fiecare cultură are standarde de frumuseţe diferite. Acestea se schimbă în timp şi de aceea este important să fii mereu la curent, să ai cele mai recente tehnologii pentru a putea fi la zi cu toate trendurile şi ideile acestei industrii.

Experienţa noastră de peste 6 ani şi ideile proaspete sunt concentrate în conceptul de New You Day Spa.

New You Clinic oferă acum un colţ de relaxare în oraşul aglomerat numit Cluj. Oferim, de asemenea, tratamente extrem de eficiente faciale, corporale, de epilare definitivă precum şi tratamente de rejuvenare facială.

  

SERVICII WELLNESS 


Tratamente de Remodelare Corporală 


Tratamente de Rejuvenare Facială


Epilare Definitivă Diodă Laser


Tratamente Faciale


Tratamente de Relaxare

* (click pe text categorie pentru mai multe detalii)

 

Echipa

Petrovic Ioana
Manager

Ioana a absolvit facultatea de Kinetoterapie şi Motricitate Specială din Cluj Napoca, dar și un master în domeniul Marketing și Management. Experienţa în domeniu a dobândit-o lucrând peste 6 ani pe vase de croazieră de lux. La început, a lucrat ca terapeut, urmând să ajungă spa manager, după numai 2 contracte, pe unele dintre cele mai mari centre spa de pe vasele de croaziere din Statele Unite ale Americii şi nu numai. A fost instruită în Londra şi Miami în cele mai noi tehnologii în materie de beauty, health şi nutriţie din lume, cunoscând toate trendurile actuale. A decis să se intoarca acasă şi împreuna cu soţul ei Dr. Nebojsa Petrovic au dat viaţă celui mai frumos proiect din Cluj, proiectul New You.

Dr. Nebojsa Petrovic
Medic Estetician

Dr. Nebojsa Petrovic a absolvit facultatea de Medicină din Belgrad, Serbia. Experienţa în domeniu a dobândit-o lucrând pe unele dintre cele mai mari vase de croazieră, ca medic estetician o perioadă de peste 7 ani. Dr. Nebojsa a fost instruit de unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi plasticieni din Miami, USA, Dr. Brad Herman, în cele mai noi tehnici şi tehnologii din industria esteticii medicale, precum Acid Hialuronic, Botox, Ultrasunete, Cool Sculpting sau tratamente faciale cu laser. A ales Clujul, deoarece acesta este unul dintre cele mai primitoare şi în dezvoltare oraşe din Europa unde toate tehnologiile beauty sunt în mare căutare. Dr. Nebojsa urmează să se specializeze şi în Cluj-Napoca în multe alte tehnologii de estetică medicală.

CAIA MONICA
Skin Specialist

Monica a absolvit facultatea de Educație Fizică și Sport în cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, reprezentând o continuitate a celor 12 ani de sport de performanță. Experiența sportivă a ajutat-o în formarea unei discipline stricte pe care Monica o aplică astăzi în domeniul beauty. Și-a descoperit pasiunea pentru skincare încă din timpul facultății când a decis să urmeze un curs de Beauty Adviser. În decursul a peste 4 ani de experiență în această industrie, a urmat nenumărate cursuri de specializare pentru diverse tehnologii actuale printre care și tratamente de peeling chimic, mezoterapia cu ace sau alte tratamente de rejuvenare pe care reușește să le îmbine armonios în tratamentele faciale actuale. Monica iubește frumosul și este mereu la curent cu noutățile dub domeniul beauty și skincare.

PETRA BIDIUTA
Kinetoterapeut

Petra a absolvit facultatea de Kinetoterapie și motricitate specială din București în anul 2021. În prezent studiază la masteratul de Kinetoterapie în afecțiunile aparatului locomotor din cadrul universității Babeș Bolyai. A ales Clujul ca o nouă provocare pentru începutul carierei de kinetoterapeut. Mereu a fost atrasă de anatomie și fiziologie așa că a decis să urmeze și un curs de perfecționare în domeniul masajului și terapiilor de remodelare corporală. Deși are puțină experiență în domeniu, Petra iubește lucrurile noi, dar mai ales provocările. Consideră că orice afecțiune a corpului poate fi ajutată de exerciții fizice și masaj terapeutic.

Locație

Cluj-Napoca, Str. Muresului, Nr. 45